Examenbundel HAVO: review, ervaring en prijs

Examenbundels Examenbundels

Een examenbundel is er speciaal voor gemaakt om alle lesstof nog eens goed en snel door te nemen. Een examenbundel Havo biedt een uitstekende voorbereiding op je eindexamen havo. Het boekje is echter vooral geschikt om als extra voorbereiding te gebruiken. Overhoor je eigen kennis, test je niveau en weet waar je staat. Hoe beter je voorbereiding is, hoe groter de kans wordt dat je slaagt voor je havo eindexamen. Examenbundels zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Voor welk vak koop jij een examenbundel? Lees hier een review, de ervaring van een examenbundel en of de prijs naar behoren is.

Examenbundel Havo

Je wilt natuurlijk perfect voorbereid het eindexamen Havo afleggen. De vraag is natuurlijk hoe je dat precies moet doen. Voor veel scholieren is het belangrijk om heel veel te gaan oefenen met vragen die in voorgaande examens zaten. Hoe meer je hebt geoefend, hoe beter je weet waar je staat met je kennis. Een examenbundel is een boekje waar allerlei examenvragen zijn vermeld. Je kunt op die manier precies zien wat je sterke en je zwakke kanten en onderwerpen zijn.

Examenbundels voor allerlei vakken

Een examenbundel is er natuurlijk niet alleen maar voor één vak. Een examenbundel is er juist voor heel veel vakken op verschillende niveaus. Op die manier kan iedereen vanuit verschillende profielen zich uitstekend voorbereiden. Het mooie aan een examenbundel is dat je alles mooi bij elkaar hebt gerangschikt op jaar. Je kunt eindeloos oefenen met verschillende tentamens. Je kunt tentamenvragen met elkaar vergelijken en je kunt de opbouw van een tentamenvraag vergelijken. Je kunt je voorbereiden op:

  • De inhoud van het tentamen
  • De manier van vraagstelling: hoe worden tentamenvragen opgesteld?
  • Welke onderwerpen belangrijk en elk jaar weer terug komen
  • Het niveau testen: weet je genoeg om te slagen voor je Havo eindexamen?

VMBO, HAVO en VWO examenbundels

Uiteraard zijn er examenbundels voor alle niveaus. Een veelgebruikt examenbundel is die voor het niveau HAVO Nederlands. Veel scholieren kopen een examenbundel voor dit vak omdat je er goed mee kunt oefenen. Je kunt testen op je schrijfvaardigheid en je kunt ongeveer voorspellen wat er in het nieuwe eindexamen gevraagd gaat worden. Ook zijn examenbundels voor de exacte vakken uitermate populair. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Examenbundel Havo Biologie
  • Examenbundel Vwo Wiskunde
  • Examenbundel Vmbo-GT Economie

Verhoog je slagingskans en leer verstandig

Een examenbundel is natuurlijk geen wondermiddel. Als je helemaal niet goed geleerd hebt en je last minute nog even een examenbundel gaat afschaffen in de hoop van: ''nu ga ik het wel redden'', dan kom je van een koude kermis thuis. De kans dat je het eindexamen met een goed cijfer gaat halen is dan zeer klein. Je moet altijd heel goed geoefend hebben en je kennis op peil hebben om het eindexamen te halen. Het eindexamen, op elk niveau, is altijd zo gemaakt dat er onderwerpen in komen van alle jaren. Er wordt elk jaar extra nadruk gelegd op een bepaald thema. Niemand weet welk onderwerp dat precies is. Je moet dus in principe overal veel van weten. Je moet het hele eindexamenprogramma goed in je hoofd hebben. Een examenbundel kan daar een uitstekende ondersteuning in zijn. Het zal zeer zeker de kans op slagen vergroten!

De prijs van een examenbundel

Wat is de prijs van een examenbundel en is die prijs wel een beetje fair? Ga je veel hebben aan een examenbundel en moet je voor elk vak een bundel aanschaffen? Het is natuurlijk helemaal vrijblijvend om een bundel aan te schaffen. Scholieren die geen bundel kopen maken niet per definitie minder kans om te slagen. Alle kennis die je nodig hebt voor het eindexamen staat gewoon in de studieboeken die je hebt gebruikt tijdens je vmbo, havo of vwo periode. Toch kan kennis een beetje verdwenen zijn. Tevens is niet elke scholier even goed in het plannen en ordenen van gegevens. Een examenbundel is juist voor die scholieren een grote hulp. Alle kennis en theorie in een overzichtelijk boekje!

  • De prijs van een examenbundel ligt rond de: €15,00

Het is zeer aan te raden om zeker een aantal examenbundels te kopen. De vakken biologie, nederlands, geschiedenis en wiskunde zijn populaire examenbundels die door veel scholieren wordt gebruikt.

Reageer op: "Examenbundel HAVO: review, ervaring en prijs"

Anderen lazen ook

© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk