Primark Nijmegen: adres en openingstijden

Primark Nijmegen Primark Nijmegen

Primark komt ook naar Nijmegen! Wanneer gaat de winkel in Nijmegen open, wat is het adres van de Primark in Nijmegen en wat zijn de openingstijden? De Ierse modeketen Primark heeft al veel winkels geopend in Nederland, toch ontbrak er altijd nog een filiaal in Nijmegen. De Primark in Nijmegen is groot waardoor je met weinig geld toch veel shopplezier kunt beleven!

Primark in Nijmegen

In veel Nederlandse steden vind je al een Primark, maar zoals we weten is er in Nijmegen nog geen Primark, of toch wel? Je kunt je natuurlijk afvragen waarom er in een grote stad als Nijmegen nog geen Primark was, maar gelukkig hoeven we ons daar nu niet meer druk om te maken, want de Primark is er!

Locatie Primark Nijmegen

Waar vind je de Primark in Nijmegen? Het adres van de Primark in Nijmegen is als volgt:

  • Plein 1944 nummer 136
    6511 JH Nijmegen

De winkel zit lekker centraal zodat je met weinig moeite de winkel kunt bezoeken. In Nijmegen kan het wel erg druk zijn, houd er dus ook rekening mee dat de Primark erg druk bezocht kan worden. Dit zien we eigenlijk wel gebeuren bij alle grote Primarks in Nederland. Veel mensen zoeken namelijk naar mooie en betaalbare kleding, hierdoor kan het op bepaalde dagen erg druk worden in de winkels van Primark.

Openingstijden

Wanneer kun je winkelen bij de Primark in Nijmegen? Uiteraard houdt de Primark zich gewoon aan de winkeltijden zoals ze gelden in Nijmegen. Algemeen zullen de volgende winkeltijden en openingstijden gelden:

  • Maandag: 11:00 tot 18:00
  • Dinsdag: 09:30 tot 18:00
  • Woensdag: 09:30 tot 18:00
  • Donderdag: 09:30 tot 21:00
  • Vrijdag: 09:30 tot 18:00
  • Zaterdag: 09:30 tot 18:00
  • Zondag: 10:00 tot 19:00

Voor de precieze openingstijden kun je het beste even bellen met de filiaal van Primark Nijmegen zelf, immers kunnen de openingstijden wat afwijken.

Is de Primark Nijmegen goed voor de stad?

Ben jij blij met de nieuwe winkel? Primark Nijmegen zal het zeer goed doen, aangezien Nijmegen een echte studentenstad is. Het zal door de Primark wel drukker worden in de binnenstad. Wat vind jij? Kun je niet wachten om lekker veel te kopen voor weinig geld, of heb je liever dat de Primark uit de stad blijft?

Laatst aangepast op zaterdag, 14 juli 2018 19:38

Reageer op: "Primark Nijmegen: adres en openingstijden"

Anderen lazen ook

Medische informatieā€¦
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

Ā© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk