Forever 21 adres Amsterdam

Lekker shoppen! Lekker shoppen!

Forever 21 is het Amerikaans modeketen dat ook in Nederland een filiaal heeft. In de Benelux zit Forever 21 alleen nog maar in België. In zowel Antwerpen als Brussel zijn winkels geopend. De eerste Nederlandse winkel van Forever 21 zal in Amsterdam worden geopend. In de winkels van Forever 21 is vooral veel fashion en mode te vinden voor een mooie prijs. Naast mode vind je er ook leuke hebbedingen en accessoires. Het filiaal heeft maar liefst vier verdiepingen vol met fashion en mode. Wat zijn de openingstijden van Forever 21 en waar kun je de winkel vinden? Wat is het adres van Forever 21 in Amsterdam?

Forever 21 Adres

Het adres van Forever 21 is erg mooi en centraal gelegen. Iedereen weet de winkel goed te vinden en van alle kanten is de winkel ook nog eens goed bereikbaar. De winkel bevindt zich in het Rokin Plaza. Er zal een opening zijn aan de Rokinzijde en de Kalverstraat. Je kunt de winkel dus van meerdere kanten binnenlopen. De winkel biedt meerdere verdiepingen serieuze mode voor iedereen.

Kleding Forever 21

Als je denkt dat je alles al wel gezien hebt qua mode moet je toch nog eens even gaan kijken bij Forever 21 in Amsterdam. In het buitenland kunnen ze er geen genoeg van krijgen en onze zuiderburen weten al veel langer dat Forever 21 iets nieuws en fris heeft. Veel invloeden vanuit Amerika zie je terug in de kleding van Forever 21. Jong en hip is het devies maar ook kleding geïnspireerd op de laatste fashion hangt in de schappen.

Wanneer opent Forever 21?

De winkel zal in het laatste kwartaal van 2013 of het eerste kwartaal van 2014 de deuren open. De winkel, met maar liefst vier verdiepingen, zal de meest gangbare openingstijden hanteren, vergelijkbaar met de Zara, Primark en H&M.

Forever 21 op Facebook

Ook op Facebook is de Amerikaanse winkel zeer geliefd. Veel mensen zitten te wachten op de opening van de store in Amsterdam en kunnen niet wachten om zich te vergrijpen aan de leuke spullen. Als je denkt dat Forever 21 alleen maar kleding verkoopt voor tieners heb je het mis. Ook celebrities lopen in de hippe kleding van het merk. Denk bijvoorbeeld aan Miley Cyrus, Selena Gomez en Kim Kardashian.

Reageer op: "Forever 21 adres Amsterdam"

Anderen lazen ook

Medische informatie…
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk