Primark Zwolle: adres en openingstijden

Primark in Zwolle Primark in Zwolle

Shoppen in de Primark is voor veel mensen een leuke bezigheid. Je kunt in de Primark voor relatief weinig geld veel en leuke kleding kopen. Het warenhuis Primark heeft zich in vele Nederlandse steden gevestigd, toch is er nog geen Primark in Zwolle te vinden. De laatste geruchten vertellen ons echter dat we niet lang meer hoeven te wachten. Ontdek hier als eerste het adres en de openingstijden van de Primark in Zwolle.

De Primark in Zwolle

Ook in Zwolle moet natuurlijk een Primark verschijnen. De Primark is een leuke kledingzaak met veel hippe kleding voor mannen, vrouwen en kinderen. De winkels van Primark zijn vaak erg groot zodat er altijd wel iets leuks te koop is voor elk budget. In Nederland vind je in bijna elke grote stad wel een Primark, maar waarom eigenlijk nog niet in Zwolle?

Zwolle: de Hanzestad in Overijssel

Zwolle is hoofdstad van de provincie Overijssel en is met 125.000 inwoners een vrij grote stad te noemen. In het centrum van Zwolle vind je veel leuke winkeltjes waar je lokale etenswaren en souveniers kunt kopen. Uiteraard vind je in Zwolle ook de grote winkelketens, echter is de Primark nog niet te bekennen in de prachtige stad aan de Vecht.

Zwolle is de hoofdstad van Overijssel

De openingstijden van de Primark in Zwolle

Wil je alvast weten wanneer je kunt winkelen bij de Primark in Zwolle? Schrijf sowieso alvast maar in je agenda dat de Primark in het begin van 2017 haar deuren opent. Wees er als de kippen bij, want bij de opening worden veel mensen verwacht. De reguliere openingstijden voor winkels in Zwolle zijn:

  • Maandag: 11.00 - 18.30
  • Dinsdag: 9.00 - 18.30
  • Woensdag: 9.00 - 18.30
  • Donderdag: 9.00 - 21.00
  • Vrijdag: 9.00 - 18.30
  • Zaterdag: 9.00 - 18.30
  • Zondag: 12.00 - 17.00

Koopavond in Zwolle Primark

In Zwolle is het mogelijk om op donderdag extra lang te winkelen. Op donderdag is in Zwolle namelijk de koopavond ingesteld waardoor winkels doorgaans tot 21.00 geopend zijn.

Koopzondag voor de Primark in Zwolle

Uiteraard kun je ook op zondag in Zwolle prima terecht voor een hele dag shoppen. De winkels openen hun deuren om 12.00 in de middag. De winkels sluiten om 17.00. Houd rekening met extra drukte op zondag. Veel mensen zijn dan vrij en willen graag nog even shoppen in de Primark.

Groningen heeft al wel een Primark

Voor de Zwollenaars die graag bij de Primark winkelen is het reizen geblazen. Helemaal in het noorden van Nederland, in de Hanzestad Groningen, is wel een Primark gevestigd. In deze grote studentenstad vind je de Primark aan de Westerhaven. Ook in Almere en Enschede zitten Primarks. In het zuiden van Nederland (Primark Maastricht) zit nog geen Primark.

Waar zit de Primark in Zwolle?

De Primark komt uiteraard wel naar Zwolle. In het begin van 2017 zal de Primark zich in Zwolle vestigen aan de Melkmarkt. Naar verwachting zal de Primark in Zwolle haar deuren openen ergens in februari van 2017.

  • De Primark in Zwolle zit aan de Melkmarkt

Het adres van Primark in Zwolle

Je kunt de Primark in Zwolle vinden aan de Melkmarkt, te vinden het centrum van Zwolle.

Laatst aangepast op donderdag, 29 maart 2018 15:59

Reageer op: "Primark Zwolle: adres en openingstijden"

Anderen lazen ook

Medische informatieā€¦
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

Ā© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk