Hudson's Bay in Rotterdam: adres en openingstijden

Hudson's Bay in Rotterdam Hudson's Bay in Rotterdam

In Rotterdam komt een Hudson's Bay in het oude pand van de V&D. Ook in Amsterdam en Den-Bosch komt een vestiging van het Canadese warenhuis. Wat kun je verwachten van de Hudson's Bay, wat zijn de openingstijden en wat is het adres van de Hudson's Bay in Rotterdam. Wil jij ook zo graag winkelen in één van de mooiste winkelketens uit Noord-Amerika?

Hudson's Bay in Rotterdam

Net als in de overige grote steden komt er natuurlijk ook een Hudson's Bay in Rotterdam. Het Canadese warenhuis is een nieuwtje in Nederland. Na V&D is het tijd voor iets nieuws en verfrissends. De Hudson's Bay is een groot winkelketen met Canadese roots. In Rotterdam komt de winkel in het oude pand van de V&D. Het oude pand zal compleet gestript worden en worden omgetoverd naar de huisstijl van Hudson's.

Verwacht veel luxe

De Hudson's Bay is geen V&D kopie. Alles wordt anders, zowel van buiten als van binnen. Een typische Hudson's Bay is luxe en kent veel service. Wie binnenkomt zal gelijk merken dat alles anders is. Je wordt verwelkomt en zal de winkel als zeer prettig ervaren, tenminste, dat is wat Hudson's Bay graag wil!

Wanneer gaat de Hudson's Bay in Rotterdam open?

Naar verwachting zal het pand haar deuren openen ergens in de zomer van 2017. Uiteraard valt dit nooit met honderd procent zekerheid te zeggen. Het kan langer duren. Het eerste pand van de Hudson's Bay zal openen in Amsterdam aan het Rokin. Ook in onder andere Den-Bosch en Zwolle zal een filiaal van de Hudson's worden gerealiseerd.

Hudson's Bay betekent luxe en service

Openingstijden

De winkeltijden in Rotterdam liggen doorgaans tussen 10:00 en 21:00. Sommige winkels gaan eerder open. Er zijn ook winkels die eerder sluiten. Op maandag kun je minder lang winkelen, de winkels openen doorgaans om 11:00 en sluiten dan om 18:00.

Laatst aangepast op donderdag, 29 maart 2018 17:00

Reageer op: "Hudson's Bay in Rotterdam: adres en openingstijden"

Anderen lazen ook

Medische informatie…
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk