Beroemdheden met groene ogen: oogkleur

Groene ogen iris Groene ogen iris

Groene ogen zijn speciaal en bijzonder. Tevens is de groene oogkleur een zeldzame kleur die je niet veel ziet. Een groenkleurige iris is ook in Nederland niet veel te zien maar toch zien we de groene kijkers verdacht veel bij de beroemdheden. Zijn mensen met groene ogen vaker beroemd omdat ze er zo uniek uit zien of hebben mensen met de groene oogkleur andere karaktereigenschappen? Welke beroemdheden zijn er met groene ogen? Zijn groene ogen mooier dan blauwe en bruine ogen? Lees hier over celebrities met groene ogen.

Beroemdheden en oogkleur

Oogkleur is misschien wel één van de leukste onderwerpen bij mensen. Het maakt de mens uniek en bijzonder. Als we iemand zien dan kijken we vaak als eerst naar iemands ogen. Hoe ziet iemand eruit, wat voor kleur haar en ogen heeft iemand. In Hollywood zien we vaak de meest knappe mensen. Deze beroemdheden hebben vaak kenmerken die ze bijzonder maken. Een bekend en zeldzaam kenmerk is de groene oogkleur. Toch zien we relatief vaak beroemdheden met groene ogen. Hoe dat kan weet niemand. Misschien weten we met z'n allen toch onbewust dat groene ogen mooi en bijzonder zijn en worden mensen met de groene oogkleur een beetje voorgetrokken. Welke groene ogen zien we allemaal?

10. Lindsay Lohan

Lindsay Lohan kennen we vooral nog van vroeger. Ze speelde in veel films waaronder Just My Luck, Mean Girls en Freaky Friday. Lindsay had een zeer succesvolle start maar helaas ging het bergafwaarts met haar. Drugsproblemen, drankproblemen en roekeloos gedrag heeft haar veel faamverlies bezorgd. Ook financieel gaat het niet goed met mevrouw Lohan. Op den duur kon ze haar huur niet eens meer betalen en moesten andere beroemdheden haar te hulp schieten.

  • Wist je dat de groene oogkleur een extreem zeldzame oogkleur is? Het komt bij minder dan 2% van alle mensen voor. In sommige werelddelen is de groene oogkleur bijna niet aanwezig. Denk aan Afrika en Azië.

Lindsay is op dit moment weer hard bezig om haar carrière weer nieuw leven in te blazen. Of het haar gaat lukken is nog de vraag. Heel arm is ze in elk geval nog niet. Het vermogen van Lindsay Lohan wordt geschat op 500 duizend (500.000) dollar.

9. Lady Gaga

De nieuwe queen of pop zien we overal verschijnen. Lady Gaga timmert hard aan de weg om 's werelds meest bekende popzangers te worden. Ze heeft inmiddels al verschillende albums uitgebracht die allemaal extreem succesvol waren. Ook haar concerten zijn in een snel tempo uitverkocht.

  • Groene ogen komen in allerlei verschillende varianten. Donkergroene ogen kunnen voorkomen bij mensen uit Brazilië, Pakistan en India. Lichtgroene ogen die erg fel kunnen lijken komen met name voor bij mensen uit het noorden van Europa.

Gaga haar nieuwe album, Artpop, is wederom een succes met nummers als Venus en Do What You Want With Me scoort ze hoog. De ogen van Lady Gaga zijn donkergroen. Het vermogen van Lady Gaga wordt geschat op 200 miljoen (200.000.000) dollar.

8. Milla Jovovich

Groene ogen zien we ook bij Milla. Misschien ken je haar naam niet maar als je haar ziet weet je direct wie het is. Milla is bekend als model en waarschijnlijk nog veel bekender als actrice. Ze schittert op het doek in onder andere de filmseries Resident Evil. Ook heeft ze gespeeld in een bijzondere futuristische film genaamd The Fifth Element.

  • Mensen met groene ogen hebben een speciaal soort pigment genaamd lipochroom. Mensen met blauwe en bruine ogen hebben dit pigment niet: dit maakt de mens met groene ogen ook zo bijzonder!

Milla is een supermodel en is geboren in Oekraïne. Met haar mooie groene ogen valt ze zeker op in Hollywood. De ogen van Milla zijn een beetje lichter groen dan je bij andere celebrities ziet. Het vermogen van Milla Jovovich wordt geschat op 36 miljoen (36.000.000) dollar.

7. Angelina Jolie

Angelina is natuurlijk niet weg te denken uit dit lijstje. Met haar prachtige groene ogen valt ze goed op. Angelina is model en filmster. Modelleren zit een beetje in haar bloed want ook haar moeder was vroeger een mooie vrouw die geld verdiende met modellenwerk. Ze is getrouwd met Brad Pitt (tevens ook een knappe man en acteur) en heeft een aantal kinderen.

  • Groene ogen worden vaak gezien met rood haar. Deze combinatie komt met name vaak voor in Ierland, Schotland en Engeland. Ook in IJsland wonen relatief veel mensen met deze combinatie.

Angelina is onder andere te zien in films als Tomb Raider, Wanted, Changeling en Mr & Mrs Smith. Jolie is geboren in 1975 en is 1.69m. Het vermogen van Angelina Jolie wordt geschat op 145 miljoen (145.000.000) dollar.

6. Hayden Panettiere

De bekende Hayden heeft ook mooie groene ogen. We kennen haar natuurlijk nog uit Heroes (Claire Bennet) als het meisje die niet dood te krijgen is. Ze heeft in Heroes bijzondere gaven die haar bijna onsterfelijk maakt. Heroes is inmiddels gestopt maar dat maakt Hayden er natuurlijk niet minder populair om.

  • Het pigment dat zorgt voor groene ogen wordt ook wel feomelanine genoemd. Mensen met bruine ogen hebben het pigment eumelanine in het oog. Feomelanine is een rood/geel achtige pigment. Als dit pigment in het haar zit wordt het rood/oranje.

Hayden heeft naast haar rol in Heroes ook een andere kwaliteiten. Ze is namelijk de stem van Ashley in American Dad. Het vermogen van Hayden Panettiere wordt geschat op 10 miljoen (10.000.000) dollar.

5. Kirsten Stewart

Wie het over groene ogen heeft komt automatisch uit bij Bella Swan. De actrice is te zien in de series van Twilight en valt op met haar mooi uiterlijk, gekke stem en natuurlijk de groene ogen. De ogen van Kirsten zijn een beetje donkergroen met een twist. Soms lijken ze een bepaalde mosgroene kleur te hebben.

  • Groene ogen worden vaak geassocieerd met rijkdom en macht. Er zijn ook negatieve connotaties met groene ogen. Denk bijvoorbeeld aan: groen zien van jaloezie!

De ogen van Kirsten contrasteren mooi met de rest van haar gezicht. Ze heeft een bleek gezicht met donker haar en groene ogen: een combinatie die Kirsten bijzonder en uniek maakt. Hollywood is dol op Kirsten en dat zien we ook terug aan haar banksaldo. Het vermogen van Kirsten wordt geschat op 70 miljoen (70.000.000) dollar.

4. Tom Welling

Ken je Tom nog? Tom Welling is bekend van Smallville en speelde daar Superman. Hij was vooral geliefd bij de dames en heren die van een gespierde jongen met donker haar en groene ogen houden. De ogen van Tom zijn niet echt super groen zoals we bij veel anderen uit dit lijstje zien. Wel zijn ze mooi en licht van kleur. Soms schijnen ze een beetje blauw op, soms een kleur die je ergens tussen blauw en groen in kunt zetten.

  • Groene ogen kunnen soms ook een beetje blauw lijken. In dat geval is er sprake van een groen/blauwe mix. De kleur van deze ogen is vaak aquamarijn!

Tom is niet alleen maar acteur. Hij staat ook achter de schermen en probeert af en toe zelf ook een leuke film te maken. Tom is geboren in Amerika (New York). Welling is niet de rijkste uit dit lijstje maar met een vermogen van 12 miljoen (12.000.000) dollar is hij zeker niet arm. 

3. Scarlett Johansson

Scarlett is geliefd bij veel mannen en vrouwen. De mooie vrouw schittert op het doek met haar mooie stem en lenig figuur. Ze is met name geliefd als heldin in verschillende superhelden films. Je moet dan bijvoorbeeld denken aan de film The Avengers waar ze de rol van de Black Widow op zich nam. Scarlett is een Amerikaanse acrice.

  • In China en Japan worden goden vaak afgebeeld met groene ogen. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de zeldzaamheid van de oogkleur groen.

Haar vader is, zoals je misschien al wel had gedacht door haar achternaam, een echte Deen. Met haar mooie blonde haren en groene ogen is Scarlett een uniek exemplaar in Hollywood. Scarlett heeft sprekende groene ogen en heeft een vermogen van 55 miljoen (55.000.000) dollar

2. Jude Law

Als je denkt dat het alleen maar vrouwen zijn die in dit lijstje voorkomen heb je het mis. Ook mannen hebben natuurlijk groene ogen al zijn de mannen wel iets schaarser. Groene ogen lijken vaker voor te komen bij vrouwen dan bij mannen. Hoe dit precies komt is niet helemaal duidelijk. Jude Law is één van de weinige mannen met prachtig groene ogen.

  • De groene oogkleur komt minder vaak voor bij mannen. Ook rood haar komt meer voor bij vrouwen en dus minder bij mannen. De combinatie rood haar en groene ogen wordt vaak als complementair gezien. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat er meer vrouwen zijn met groene ogen.

Jude heeft in vershillende films gespeeld en wordt vaak de perfecte man genoemd waar je een gezin mee kunt opbouwen. Hij is lief, betrouwbaar en romantisch, althans, dat zijn de rollen die hij graag speelt. Jude Law is een begeerlijke man met een vermogen van 30 miljoen (30.000.000) dollar.

1. Robert Pattinson

Het lijkt er een beetje op dat bijna iedereen in Twilight groene ogen heeft. Robert Pattinson kennen we natuurlijk allemaal wel.

  • Wist je dat er uitzonderlijk veel Hollywood sterren zijn met groene ogen? Het kan zijn dat mensen met de groene iris een streepje voor hebben. De groene ooglens is één van de meest populaire kleurcontactlens. Ook blauw is populair.

Hij is bekend geworden met zijn rol in Twilight en is het vriendje van Bella Swan (gespeeld door Kirsten Stewart). Robert heeft wel meer rollen in verschillende films. Zo is hij ook bekend met zijn kleine rol in één van de eerste Harry Potter films en is hij hoofdrolspeler in allerlei nieuwere films, waaronder Water for Elephants uit 2011. Robert is en Brit en heeft een geschat vermogen van 60 miljoen (60.000.000) dollar.

Laatst aangepast op donderdag, 12 januari 2017 22:06

Reageer op: "Beroemdheden met groene ogen: oogkleur"

Anderen lazen ook

Medische informatieā€¦
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

Ā© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk