Primark Emmen

Fashion Emmen Fashion Emmen

Waar zit de Primark in Emmen? De Drentse stad Emmen is één van de grotere plaatsen in Noord-Nederland waar meer dan 100.000 mensen wonen en veel faciliteiten zijn te vinden. Emmen is een echte grote regionale speler met veel verschillende winkels. In Emmen vind je alles wat een grote stad kan bieden. Toch zit er in Emmen nog geen Primark, maar waarom eigenlijk nog niet? In Noord-Nederland zit er alleen nog maar een Primark in de stad Groningen. Moet er een Primark komen in Emmen en waar moet die Primark dan komen?

De Primark in Emmen

In Emmen zit nog geen Primark, maar waarom is deze er eigenlijk nog niet? Het valt op dat Primark in de meest grote steden van Nederland zit. Zo zit er een Primark in de grote stad Groningen, maar ook in de steden Zwolle en Enschede. In heel Drenthe zit dus nog geen Primark, ook niet in de hoofdstad Assen.

Waar moet de Primark in Emmen komen?

In Emmen is veel ruimte voor een grote Primark. Belangrijk voor de Primark in Emmen is dat de vestiging makkelijk te bereiken is voor de Duitse toeristen en dagjesmensen. Veel shoppers willen namelijk makkelijk de Primark kunnen bereiken.

Primark Groningen of Primark Zwolle

Op dit moment is het nog niet mogelijk om in Emmen bij een Primark te winkelen. Je moet daarom uitwijken naar de Primark in Zwolle of de Primark in Groningen. Ook net over de grens in Duitsland is helaas geen Primark te vinden.

Wil jij een Primark in Emmen? Laat het weten via het reactieformulier onder dit artikel!

Laatst aangepast op vrijdag, 30 maart 2018 19:39

Reageer op: "Primark Emmen"

4 reacties

 • Reactielink ckramer donderdag, 14 november 2019 22:37 Geplaatst door ckramer

  graag een primark in emmen zal er blij van worden.

 • Reactielink Carmen zondag, 22 september 2019 08:43 Geplaatst door Carmen

  Jazeker moet er een Primark komen in Emmen. Dan kun je er ook makelijker heen met het Ov is dichterbij.

 • Reactielink Marjan dinsdag, 30 oktober 2018 13:20 Geplaatst door Marjan

  hoe eerder, hoe beter! ik vind 100km+ ook te ver rijden (geldt voor Groningen én Zwolle voor mij).. het oude pand van V&D zou ideaal zijn, midden in het Centrum.. denk dat de Primark Emmen veel extra bezoekers zal opleveren..

 • Reactielink Gerda dinsdag, 16 oktober 2018 04:45 Geplaatst door Gerda

  Ja dat wil ik, een uur rijden voor een winkel vind ik te lang. Primark zal het hier goed gaan doen

Anderen lazen ook

Medische informatie…
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk