Primark Utrecht: adres en openingstijden

Primark in Utrecht Primark in Utrecht

De Primark komt ook naar Utrecht. In Nederland zien we inmiddels al behoorlijk wat winkels van Primark ontspruiten. Niet alleen in de grote steden, ook in kleinere steden is een vestiging van Primark te vinden. Waar zit de Primark in Utrecht en wat kun je allemaal kopen bij de Primark?

Primark in Utrecht

In Utrecht komt uiteraard ook een Primark. De Ierse modeketen is inmiddels al te vinden in veel Europese steden. Ook in Nederland zit in bijna elke grote stad wel een Primark. Toch is Utrecht één van de laatst grote steden waar een Primark komt. Het heeft dus behoorlijk lang op zich moeten wachten.

Locatie Primark Utrecht

De Primark in Utrecht komt in het pand waar de V&D eerst zat. De Primark komt dus in in Hoog Catharijne, lekker centraal en handig voor reizigers die even een dagje willen gaan winkelen in Utrecht. 

Adres van Primark Utrecht

Het adres van Primark Utrecht is in hetzelfde pand als waar de V&D eerst zat.

Openingstijden

De openingstijden van Primark zijn altijd erg ruim. Dit zorgt ervoor dat je altijd rustig kunt winkelen bij één van de Primark winkels. Voor degene die niet kan wachten is er altijd een vestiging in Amsterdam. Daar kun je nu al lekker shoppen bij de Primark. In Amersfoort zit helaas geen Primark vestiging. Wellicht komt er in Amersfoort ook een vestiging van Primark.

  • Maandag: 11:00 tot 18:00
  • Dinsdag: 09:30 tot 18:00
  • Woensdag: 09:30 tot 18:00
  • Donderdag: 09:30 tot 21:00
  • Vrijdag: 09:30 tot 18:00
  • Zaterdag: 09:30 tot 18:00
  • Zondag: 10:00 tot 19:00

Op donderdagavond is er in Utrecht koopavond. Je kunt dan winkelen tot 21:00. Sommige winkels zijn echter iets langer op en sluiten de deuren om 22:00.

Waar moet er nog meer een Primark komen volgens jou?

Vind jij dat er in elke plaats wel een Primark moet verschijnen? Wist je dat er in Maastricht nog geen Primark zit? Moet er een Primark in Leeuwarden verschijnen? Laat het weten wat je vindt van de Primark in Nederland!

Laatst aangepast op zaterdag, 11 februari 2017 13:16

Reageer op: "Primark Utrecht: adres en openingstijden"

1 Reactie

  • Reactielink Concetta maandag, 06 november 2017 17:18 Geplaatst door Concetta

    Waneer koom julie in utrecht

Anderen lazen ook

Medische informatie…
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

© 2016 - 2017 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk