Primark Haarlem: locatie en openingstijden

Fashion Haarlem Fashion Haarlem

Jij wilt graag winkelen bij de Primark in Haarlem? Wil je graag weten waar de Primark in Haarlem zit en wat de openingstijden zijn van de Primark in Haarlem? De Ierse modeketen is een populaire in Nederland en heeft al behoorlijk wat vestigingen geopend. Zo zijn er grote filialen in Amsterdam, Groningen en Zwolle. Waar in Haarlem zit dan een Primark?

De Primark in Haarlem

Zit jij ook zo te zoeken naar de Primark in Haarlem? Om maar gelijk met het antwoord te komen op de vraag of er überhaupt een vestiging van de Primark in Haarlem zit: helaas, je zult toch echt nog moeten wachten op een filiaal in de grote stad Haarlem. Er zit dus nog geen winkel van Primark in Haarlem. 

Winkelen bij Primark

Woon je in Haarlem en wil je toch graag winkelen bij de Primark? In dat geval kun je uitwijken naar Amsterdam, Hoofddorp of Zaandam. In deze drie steden kun je wél winkelen bij de Primark, in Haarlem dus (nog) niet. De vraag is natuurlijk wanneer er een vestiging van Primark in Haarlem komt. Helaas is hier geen antwoord op te geven. We weten het dus nog niet.

Wanneer komt de Primark naar Haarlem?

Of er ooit een filiaal naar Haarlem komt is niet duidelijk. De stad is wel zeer geschikt voor een winkel aangezien Haarlem vele bezoekers trekt, van dagjesmensen tot toeristen die langere tijd in de stad blijven en graag willen winkelen bij de Primark.

Wil jij een Primark in Haarlem en waar zou de winkel dan moeten komen?

Laatst aangepast op zaterdag, 31 maart 2018 15:14

Reageer op: "Primark Haarlem: locatie en openingstijden"

2 reacties

  • Reactielink Danielle zaterdag, 21 december 2019 22:37 Geplaatst door Danielle

    Hudson's Bay gaat eruit, dus Primark: go for it!

  • Reactielink Naatje vrijdag, 17 augustus 2018 09:47 Geplaatst door Naatje

    In Haarlem centrum lijkt mij een geschikte plek voor de primarkt vind het tot de dag van vandaag nog steeds jammer dat het nog niet in Haarlem is en zou het heel graag willen en denk niet dat ik de enige zal zijn

Anderen lazen ook

Medische informatie…
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk