Hudson's Bay Amsterdam Rokin: adres en openingstijden

Hudson's Bay in Amsterdam Hudson's Bay in Amsterdam

Aan het Rokin in Amsterdam zal de Hudson's Bay haar eerste filiaal in Nederland openen. De Hudson's Bay is een Candadese warenhuis waar luxe producten en merkkleding van o.a. Diesel, Ralph Lauren en Tommy Hilfiger worden verkocht. Wat is het adres van de Hudson's Bay in Amsterdam, wanneer gaan de deuren open van het warenhuis en wat zijn de openingstijden?

Hudson's Bay in Amsterdam - Rokin

Aan het Rokin in Amsterdam komen veel leuke en nieuwe winkels. In de zomer van 2017 zal de Hudson's Bay haar deuren opengooien en het publiek met nieuwe producten verrassen. De Hudson's Bay verkoopt totaal wat anders dan wat we van de V&D gewend waren.

Hudson's Bay is een luxe warenhuis

Hudson's Bay is een merk uit Canada

Het merk is het oudste merk van Canada en heeft meerdere panden over de hele wereld. In bijna alle ''ontwikkelde'' landen zit wel een Hudson's Bay, in Nederland was dat echter nog niet het geval. Amsterdam krijgt wat dat betreft een primeur: aan het Rokin komt het eerste filiaal van het Canadese merk.

Wat kun je kopen?

Wat kun je precies bij de Hudson's Bay kopen? Verwacht veel luxe merken en heel veel service. Wie binnenkomt zal gelijk verwelkomt worden. Kleding kun je ook op maat laten maken bij de Hudson's Bay. Service, luxe en gemak zal zich vertalen naar veel winkelgenot voor jong en oud.

Openingstijden Hudson's Bay Amsterdam

Het pand zal in de zomer van 2017 haar deuren openen voor het grote publiek. De openingstijden in Amsterdam zijn:

  • Maandag: 13:00 tot 18:00
  • Dinsdag: 09:00 tot 18:00
  • Woensdag: 09:00 tot 18:00
  • Donderdag: 09:00 tot 21:00
  • Vrijdag: 09:00 tot 18:00
  • Zaterdag: 09:00 tot 18:00
  • Zondag: 12:00 tot 17:00

Op donderdag is de koopavond in Amsterdam. De winkels zijn dan een stuk langer open.

Filialen van de Hudson's Bay in Nederland

In de volgende steden kun je naast Amsterdam ook een filiaal van het warenhuis Hudson's Bay vinden:

Zit Nederland te wachten op weer een nieuw warenhuis?

Wat vind jij? Is het een goed teken dat er een nieuw warenhuis naar Nederland komt of zijn er al genoeg winkels waar je uit kunt kiezen? Is een warenhuis zoals de Hudson's Bay een toevoeging voor de winkelstraten? Is een luxe warenhuis nodig? Laat het weten door je reactie in het reactieformulier onder dit artikel in te vullen.

Laatst aangepast op donderdag, 29 maart 2018 16:56

Reageer op: "Hudson's Bay Amsterdam Rokin: adres en openingstijden"

1 Reactie

  • Reactielink Monique Noij dinsdag, 02 mei 2017 08:54 Geplaatst door Monique Noij

    Ik vind het fantastisch dat het warenhuis Hudson's Bay bijna haar deuren opent in Amsterdam! Het is een verrijking voor Amsterdam! Ik kan niet wachten en ben ook blij dat het warenhuis ook in andere steden komt. Ik wens jullie veel succes toe en tot gauw in Amsterdam. Met vriendelijke groet, Monique Noij

Anderen lazen ook

Medische informatieā€¦
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

Ā© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk