Primark Maastricht: adres en openingstijden

Primark Primark

Voor veel mensen is winkelen een leuke bezigheid. Toch willen we liever niet al te veel geld uitgeven als we een leuke nieuwe broek kopen. De Primark kan dan uitkomst bieden. Deze warenhuis biedt leuke en hippe kleding voor weinig geld. Het is niet voor niets dat de Primark daarom ook heel snel aan het groeien is in heel Nederland. De Primark komt waarschijnlijk ook naar Maastricht. In de Maasstad zal de Primark kunnen verschijnen op verschillende locaties. Waarom is de Primark een groot succes en waarom moet er ook een Primark komen naar het Limburgse Maastricht? Ontdek hier adres en openingstijden van de Primarks in Nederland

Primark in Maastricht

De Primark heeft zich al behoorlijk verspreid door heel Nederland. Het begon allemaal in het westen van Nederland. Daar ging de eerste Primark open. Inmiddels zitten er ook Primarks in Eindhoven en Enschede. Ook in het noorden van Nederland zijn Primarks verschenen. Denk bijvoorbeeld aan de stad Groningen. In Leeuwarden is nog geen Primark verschenen. Limburg kan natuurlijk niet achterblijven en moet ook een Primark krijgen. Deze winkel zal waarschijnlijk de deuren openen in de hoofdstad: Maastricht!

 • Wist je dat er 121.906 mensen in Maastricht wonen?!

Waarom is de Primark zo populair?

Veel mensen willen dolgraag eens een keer gaan kijken bij de Primark. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de ruime aanbod en de lage prijzen van de kleding. Misschien denk je dat de kwaliteit van de kleding bijzonder slecht is als de prijzen zo laag zijn. Bij de Primark is dat niet het geval. Ook kwaliteit is belangrijk.

In Duitsland zitten veel Primarks!

In heel Europa leuke kleding

Primark is een Ierse onderneming. Deze winkelketen begon haar vleugels snel te verspreiden over heel Europa. Denk bijvoorbeeld aan Frankrijk, Spanje en Portugal. Ook in Duitsland zitten Primarks (o.a. Bremen, Stuttgart en Berlijn). Nederland kon natuurlijk niet achterblijven. De Primark is vaak groot opgezet zodat winkelen leuk blijft. Ook zijn er veel pashokjes zodat je de kleding rustig kunt passen. Het doel van Primark zal met name liggen bij de Europese markt. Heel Europa moet leuke en betaalbare kleding kunnen kopen. Primark kan daar een bijdrage aan leveren.

 • Wist je dat Maastricht in het Limburgs Mestreech wordt genoemd?!

Waarom zo goedkoop?

Primark kan heel goedkoop kleding leveren omdat ze heel groot inkopen. Net als de H&M en bijvoorbeeld de Zara of Bershka bestelt de Primark kleding uit het buitenland. In het buitenland wordt de kleding gemaakt voor de Europese consument. De kosten kunnen laag blijven omdat er ontzettend groots ingekocht wordt. De kleding kan dan versrpeid worden over de Europese winkels. De prijzen kunnen op die manier flink gedrukt worden. Dit resulteert in lage prijzen. Denk bijvoorbeeld aan €15 voor een jeans

Openingstijden van de Primark Maastricht

De primark zit nog niet in Maastricht maar zal er ongetwijfeld wel komen. Volgens de laatste geruchten zal de Primark juist in Maastricht verschijnen vanwege de grote afzetmarkt. Er wonen veel mensen in en rondom Maastricht. Ook in België kunnen ze makkelijk naar Maastricht komen. De Primark in Maastricht zal daarom een belangrijke en strategische plek zijn. Wat zijn de openingstijden van de winkels in Maastricht?

 • Maandag: 13:00 - 18:00
 • Dinsdag: 09:00 - 18:00
 • Woensdag: 09:00 - 18:00
 • Donderdag: 09:00 - 21:00
 • Vrijdag: 09:00 - 18:00
 • Zaterdag: 09:00 - 17:00
 • Zondag: 12:00 - 17:00

Op donderdag is er koopavond in Maastricht. De winkels zijn dan veel langer open. Ook op zondag zijn de winkels geopend. Elke zondag is er in maastricht daarom ook een koopzondag. De winkeltijden zijn wel wat krapper dan normaal. De winkels zijn op zondag 5 uur geopend.

Waar is een Primark in Maastricht?

In veel grote Nederlandse steden is inmiddels een Primark gevestigd. Maastricht zal nog even moeten wachten. Waar de winkel zich precies zal vestigen is nog niet duidelijk. Dat er een filiaal komt is zeer waarschijnlijk. We zullen in spanning moeten afwachten wanneer een waar de vestiging zal komen. In de tussentijd kunnen we alvast een kijkje wagen in de volgende vestigingen van Primark Nederland, België en Duitsland:

 • Primark Arnhem
 • Primark Eindhoven
 • Primark Luik (België)
 • Primark Venlo
 • Primark Krefeld (Duitsland)
 • Primark Keulen (Duitsland)

Waar moet volgens jou absoluut een Primark vestiging verschijnen?

Laatst aangepast op vrijdag, 23 maart 2018 16:36

Reageer op: "Primark Maastricht: adres en openingstijden"

7 reacties

 • Reactielink Joyce vrijdag, 18 mei 2018 19:24 Geplaatst door Joyce

  Het zou wel erg leuk zijn als er een primarkt komt in maastricht.

 • Reactielink Anisha Gielissen dinsdag, 08 mei 2018 17:37 Geplaatst door Anisha Gielissen

  Er zou een Primark moeten komen in Maastricht, Heerlen

 • Reactielink Peter dinsdag, 07 november 2017 10:13 Geplaatst door Peter

  Het zou toch ook eens tijd worden dat er een Primark winkel in Maastricht gaat openen. Het is een van de best bezochte steden van Nederland. Laten wij hopen dat er in 2018 echt een Primark winkel zal openen in Maastricht.

 • Reactielink Lizet hitz vrijdag, 22 september 2017 11:29 Geplaatst door Lizet hitz

  Zou erg fijn zijn als er een zou komen. De plaats waar eerst v&d lag is een goede lokatie er is genoeg ruimte. Lekker groot en lekker kort bij.

 • Reactielink Sonja Dierickx maandag, 03 juli 2017 19:36 Geplaatst door Sonja Dierickx

  Primark Maastricht

 • Reactielink Lianne zaterdag, 11 februari 2017 13:14 Geplaatst door Lianne

  Handig artikel, maar wanneer komt de primark in Maastricht dan? Het zou een goed idee zijn als er een primark in Maastricht komt!

 • Reactielink Ashley maandag, 26 december 2016 09:04 Geplaatst door Ashley

  Ik wil nu naar de primark in maastricht

Anderen lazen ook

Medische informatie…
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk