Waar zit Ladurée in Antwerpen?

Macarons Macarons

Zit de lekkere macarons machine ook in Antwerpen? Jazeker! De heerlijke gebakjes van de patisserie Ladurée zit ook in Antwerpen. De Vlaamse stad heeft een primeur want alleen in Antwerpen zit Ladurée nog. In de overige steden van België is Ladurée nog niet te vinden. Ook in Nederland is nog geen Ladurée te vinden. Nederlanders moeten dus uitwijken naar de Belgische stad voor de lekkere koekjes. Wat zijn de openingstijden van Ladurée te Antwerpen en wat is het adres van deze Franse koekjesmachine?

Zit Ladurée ook in andere Europese steden?

Het is geen geheim: Ladurée is in veel andere stede te vinden. De zoete koekjes (en nog veel meer) zijn ook te koop in het noorderlijke Stockholm, Londen en natuurlijk Parijs. Ook in Amerika zijn de koekjes al te koop. De macarons zijn in New-York een grote hit.

Waar zit Ladurée in Antwerpen?

De pastelkleuren zijn dus ook in Antwerpen te vinden. Ook in verschillende andere grote en middelgrote steden van Europa is Ladurée al een groot succes. In Londen, Monace en Laussanne zijn ook vestigingen geplaatst. Ladurée pakt het echter groter uit want niet alleen Europa mag de lekkernijen proberen. Ook buiten Europa zijn de winkels te vinden. Zoals we weten is er een nieuwe vestiging geopend in New-York maar wat dacht je van de andere kant van de wereld. Helemaal in het verre Azië, in de Japanse hoofdstad Tokyo zit nu ook een Ladurée store. De winkel in Tokyo zit aan één van de mooiste en fijnste straten in de wijk Ginza. Ladurée Antwerpen is te vinden aan:

  • Schuttershofstraat 51
  • 2000 Antwerpen
  • tel: 03 234 01 34

Openingstijden Ladurée Antwerpen

De winkel aan de Schuttershofstraat heeft de volgende openingstijden:

  • Maandag: 10:00 - 18:30
  • Dinsdag: 10:00 - 18:30
  • Woensdag: 10:00 - 18:30
  • Donderdag: 10:00 - 18:30
  • Vrijdag: 10:00 - 18:30
  • Zaterdag: 10:00 - 18:30
  • Zondag: gesloten

De winkel is vrij prijzig. Net als in Parijs en overige steden waar Ladurée te vinden is zijn de macarons ook in Antwerpen niet goedkoop. De macarons zijn per stuk ongeveer €1.85. Voor acht macarons betaal je dus al snel een kleine €15. De winkel accepteert ook betalingen met een creditcard. Parkeren is heel makkelijk. Je kunt gewoon aan de straat parkeren.

Reageer op: "Waar zit Ladurée in Antwerpen?"

Anderen lazen ook

Medische informatie…
Dit is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

© 2016 - 2018 www.mensenlichaam.nl

Onderdeel van het Trivomedia-netwerk